5 x gênante en grappige momenten uit The Voice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
5 x gênante en grappige momenten uit The Voice

5 x gênante en grappige momenten uit The Voice

|
|

Laatste update:

Aanstaande vrijdag begint The Voice Senior en kunnen we genieten van de mooiste en beste krasse knarren. Voor ons een mooie aanleiding om de gênanste (en misschien ook wel grappigste) momenten uit The Voice te verzamelen.

Rita op 1!

Zo staat met stip op 1 de auditie van de Britse zangeres Rita Ora. Waarom? Ze verscheen uiteraard onaangekondigd tijdens de blindauditions op het podium van de Duitse editie. Een stunt van jewelste, het publiek was lyrisch maar de jury....ja die herkende haar niet. Best lullig.

Anouk

Maar ook in ons eigen land zijn er wat dingen voorgevallen tijdens The Voice. Zou kan Anouk bikkelhard zijn. Dat bleek maar weer toen ze twee puppillen uit haar eigen club wegstuurde tijdens The Battles. De reden? Ze was simpelweg niet onder de indruk. Iedereen sprak er schande van, maar Anouk is Anouk.

Mallerd!

Op de derde plek vinden we een auditie uit 2014. Tijdens de blind auditions van The Voice UK kwamen we Si Genaro tegen. Een ietwat vreemde muzikant die de show zo'n beetje overnam: hij ging op de stoel van Will.i.am zitten en begon een eigen nummer te rappen en gek te doen met een mondharmonica, maar het leverde wel leuke tv op!

Alicia uit d'r dak

Vorig jaar had Alicia Keys tijdens de eerste aflevering van een nieuw seizoen van The Voice even een momentje. De zangers werd namelijk tijdens de Blind Auditions omver geblazen door kandidaat Felicia Temple (28) en ging daardoor compleet uit d'r dak!

Bonje met de buurman

In de Amerikaanse versie van The Voice is ook iets gebeurd wat we jullie niet willen onthouden. Coaches Adam Levine en Gwen Stefani werden 'genaaid' door coach Blake. En dat leverde op live televisie een hoop hilariteit op.