5 sterren die flink zijn afgevallen!

Veronica Superguide logo
5 sterren die flink zijn afgevallen!

5 sterren die flink zijn afgevallen!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Of ze nou het perfecte lichaam willen hebben voor een rol in een film óf gewoon keihard willen trainen voor het ultieme bikinilijf: deze 5 celebs kozen ervoor om te transformeren naar een dunne, gezonde en fitte uitstraling. 

Patty Brard

Patty Brard was al enige tijd aan het afvallen toen ze besloot om een maagverkleining te ondergaan. Dat is gelukt! Op haar Instagram-account is overduidelijk te zien dat ze een stuk dunner is geworden. Maar ze is niet de enige. Ook andere sterren werkten hard om hun lichaam helemaal in shape te krijgen.
5 sterren die flink zijn afgevallen!

Jonah Hill

Nadat Jonah Hill voor verschillende rollen moest aankomen, zoals in War Dogs, was hij er helemaal klaar mee. Al dat aankomen en vervolgens weer afvallen vond hij niet gezond en hij besloot te gaan trainen om weer een fit lichaam te krijgen. Daarvoor vroeg hij zijn gespierde vriend en collega Channing Tatum om advies. Het resultaat is te zien!

Zack Galifinakis

Waar Zach Galifianakis er in zijn rol van Alan in The Hangover nog uitziet als een stevige kerel, verschijnt hij tijdens de Screen Actors Guilt Awards in 2015 met stuk smaller lichaam op de rode loper.

Chris Pratt

Ook Chris Pratt transformeerde naar een mollig manusje-van-alles (Parks and Recreation) naar een gespierde superheld in de film Guardian’s of the Galaxy. Hiervoor verloor hij maarliefst 36 kilo!  

Jennifer Hudson

Ook Jennifer Hudson verloor 36 kilo, in 2012. Tijdens haar zwangerschap in 2010 was ze verbaasd over haar eigen lichaam, zo vertelde ze vorig jaar in de Huffington Post. Eerder vertelde ze in de show van Ellen DeGeneres dat ze van een Amerikaanse maat 16 naar maar 6 wilde gaan. “Nu ik terugkijk, wow. Wat een verschil tussen toen en nu”, aldus Hudson.

Lees verder