5 Sterren die flink door het lint gingen… en op beeld staan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
5 Sterren die flink door het lint gingen… en op beeld staan

5 Sterren die flink door het lint gingen… en op beeld staan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We zouden het bijna vergeten, maar beroemdheden zijn soms net mensen! En mensen zijn wel eens boos. Heel boos. Jammer alleen dat wanneer je een beroemde (film)ster bent en er altijd camera’s in de buurt zijn, de kans groot is dat zo’n woedende escapade vastgelegd wordt. Deze driftige sterren hadden vast graag gehad dat hun woede een betere uitkomt dan reputatieschade zou opleveren. Alleen The Incredible Hulk, wiens film vandaag alweer 10 jaar oud is, gebruikt zijn woede effectief. Ter ere van dit 10-jarige jubileum, zetten wij tien sterren op een rijtje die af en toe zijn voorbeeld volgen.

Bill O’Reilly

Jarenlang zat Bill achter de desk voor The O'Reilly Factor en Inside Edition. Een ouwe rot in het vak als hij, zou toch moeten weten dat er af en toe wel eens iets fout kan gaan met de techniek. Toch verloor Bill bijna van woede zijn toupet dankzij een kapotte autocue. Na het kijken van deze video is het niet moeilijk voor te stellen dat dit fragment binnen no time een viraltje was.  

David O. Russell

Regisseur David O. Russel en actrice Lily Tomlin zijn bepaald geen boezemvrienden. Op de set van I Heart Huckabees kregen de twee een onenigheidje wat uitmondde in een hysterische schreeuwpartij van de regisseur. Jammer dat de film zelf niet zo vermakelijk was als dit fragmentje. 

Christian Bale

Ook al is Christian het oogappeltje van vele vrouwelijke fans, de acteur heeft ook een zeer vlambare kant. Op de set van Terminator Salvation lanceerde Christian een hysterische krijs-sessie op een medewerker die hem uit zijn concentratie haalde. En we moeten zeggen: we hebben écht medelijden met die man.

Tyra Banks

Supermodel Tyra Banks is meestal een absoluut pláátje. Behalve als je haar boos maakt. En dat is precies wat America’s Next Top Model-kandidaat Tiffany bij een eliminatie deed. Juryvoorzitter Tyra vond niet dat Tiffany respect en inzet toonde, waardoor de superster overkookte van woede. 

Fajah Lourens

Ook sterren van eigen bodem schieten wel eens uit hun slof. Toen Fajah Lourens meedeed als mama/coach aan Vier Handen Op Een Buik, kon ze het niet al te best vinden met haar toegewezen tienermoeder Romana. De twee eindigden in een wedstrijdje schreeuwen in het openbaar. 

Lees verder