Bellator: Manhoef vs Bahati

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bellator: Manhoef vs Bahati

5 redenen om Bellator 230: Milaan Live te kijken op Spike

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dit weekend kijken we MMA! Zaterdag 12 oktober om 23:00 start Bellator 230: Milaan met daarin de Nederlandse Melvin Manhoef. Dit zijn de 5 redenen waarom je deze knokpartijen niet wil missen.

1. MMA is niet wat je denkt 

Ok, ja, in MMA worden rake klappen uitgedeeld. En ja, dat betekent ook dat je soms iemand met het licht uit naar de vlakte ziet gaan. Maar MMA is alles behalve een domme of lompe sport. De deelnemers zijn gedisciplineerde atleten die allemaal iets unieks ten tafel brengen. Kijken naar MMA is als kijken naar een schaakspel, waarin tactische beslissingen in een fractie van een seconde gemaakt moeten worden. Het enige verschil is dat in dit geval 'schaakmat staan' betekent dat je dubbelgevouwen ligt in een houdgreep. 

2. Lekker stoom afblazen

Als je een kloteweek op je werk hebt gehad is sporten de perfecte manier om je frustraties eruit te gooien. Maar we zijn niet allemaal fanatiekelingen die graag van de bank afkomen, dus gelukkig kan je je week afsluiten met Bellator. Deze topsporters geven alles wat ze hebben, zodat jij het niet hoeft te doen. En dat jij die klappen op je kaak niet hoeft te vangen is ook mooi meegenomen. 

3. Het is live

Alleen op Spike kun je deze wedstrijd live op tv in Nederland bekijken. Al jarenlang heeft de zender rechten om Bellator uit te zenden, maar pas sinds kort mogen ze de evenementen live laten zien. Spoilers ontwijken op social media hoeft dus niet meer! Twitter op je tweede scherm en de avond kan beginnen. 

4. Je kunt het overal kijken 

Moet je nou verplicht naar een feestje, zit je vast in de trein of ben je lekker op vakantie? Dat maakt gelukkig niet uit want met de Go App kun je ook op je mobiel of laptop de livestream van Bellator zien. De app is van VodafoneZiggo, dus je moet er wel een Ziggo-abonnement voor hebben. In het zenderpakket zit onder andere Spike dus die wedstrijd hoef jij niet te missen! Ook als klant van KPN kun je overal waar je maar wilt de wedstrijd bekijken: met de dienst InteractieveTv en de app iTv kun je de livestream zelfs in de kroeg of in bad volgen!

5. Melvin Manhoef vs. Yannick Bahati

Melvin Manhoef, een vechter van eigen bodem! Manhoef is een fenomeen in de vechtsportwereld en neemt het op tegen de Engelse Yannick Bahati. Het wordt de derde keer dat hij voor de Bellator MMA vecht. De afgelopen twee keer is hij geen kampioen geworden, maar drie keer is scheepsrecht, toch? Manhoef is trouwens niet de enige Nederlander die wel eens in de ring staat: realityster Harrie Snijders heeft zijn eigen realityprogramma bij Spike waarin hij zich voorbereid op een knokpartij in Boxing Influencers op 26 oktober (ook op Spike).

De tegenstander van Manhoef is Yannick Bahati. Deze Engelsman is de voormalige EFC en BAMMA kampioen. Tussen 2017 en 2018 ging het niet zo goed: hij verloor drie wedstrijden op een rij. Nu is hij weer terug en niet van plan om nog een keer te verliezen. Het gevecht tussen Bahati en Manhoef is de hoofdwedstrijd van het evenement. Kijken dus.  

5 redenen om Bellator 230: Milaan Live te kijken op Spike

Bellator 230: Milaan LIVE is op zaterdag 12 oktober vanaf 23:00 te zien op Spike. 

Lees verder