Haai in 47 Meters Down Uncaged

Veronica Superguide logo
Haai in 47 Meters Down Uncaged

47 Meters Down: Uncaged heeft eindelijk een Nederlandse releasedatum

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

47 Meters Down: Uncaged krijgt gelukkig ook een Nederlandse bioscooprelease. En het vervolg op de haaienhorrorhit uit 2017 komt sneller uit dan je denkt!

Kaskraker

In Amerika draait-ie alweer een klein maandje, maar het was lang onduidelijk of 47 Meters Down: Uncaged ook hier in de bioscopen te zien zou zijn. Inmiddels kunnen we gelukkig melden dat dit vervolg op de onverwachte kaskraker uit 2017 ook een Nederlandse release krijgt. En begin maar vast met aftellen, want de première laat niet al te lang meer op zich wachten. Vanaf 26 september gaat deze huiveringwekkende haaienhorrorfilm in première!

Maya-stad

In dit vervolg belandt een aantal toeristen tijdens een duiktripje in Brazilië in een verzonken Maya-stad. Dit claustrofobische onderwaterlabyrint vormt echter het territorium van bloeddorstige witte haaien. Wanneer diep onder de ruïnes ook nog eens de zuurstofvoorraad van de duikers opraakt, begint een bloedstollende race tegen de klok! Regisseur Johannes Roberts, die ook tekende voor het eerste deel, omschrijft 47 Meters Down: Uncaged als ‘The Descent onder water’. We nemen dus voor de zekerheid wat extra flesjes zuurstof mee naar de bios!

Lees verder