40 Dagen Zonder Seks terug op televisie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
40 Dagen Zonder Seks terug op televisie

40 Dagen Zonder Seks terug op televisie

|
|

Laatste update:

De spraakmakende realityshow 40 Dagen Zonder Seks krijgt na vele jaren een vervolg. Op dit moment is de EO druk op zoek naar kandidaten!

Libido

Het heeft even geduurd, maar acht jaar na de laatste uitzending krijgt het EO-programma 40 Dagen Zonder Seks een nieuw seizoen. Zoals de titel al aangeeft, worden kandidaten uitgedaagd om hun seksleven bijna anderhalve maand in de koelkast te zetten. In een kandidatenoproep van tv-producent Zodiak valt te lezen: 'Heb jij een bovengemiddeld libido, geregeld wisselende bedpartners, meerdere losse contacten in je telefoon en wil jij ervaren wat het met je doet om een ruime maand geen seks te hebben? Meld je dan nu aan!'

Arie Boomsma

40 Dagen Zonder Seks was te zien in 2008 en 2009. Het programma waarin zeven jongeren werden uitgedaagd om hun handen bijna zes weken boven de dekens te houden, werd gepresenteerd door Arie Boomsma. Het is nog niet bekend of hij ook dit jaar de presentatie voor zijn rekening zal nemen.

Over de reden van de revival zegt een EO-woordvoerder tegen Metro: “De NPO is van plan om in het najaar iets te doen rond het thema ‘seksualisering van de samenleving’. Voor ons is 40 Dagen dan een mooie titel om daaraan bij te dragen.”

Lees verder