Sander Hoogendoorn en Eva Koreman bij Serious Request: Never Walk Alone

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sander Hoogendoorn en Eva Koreman bij Serious Request: Never Walk Alone

3FM komt met speciale corona-editie Serious Request

|
|

Laatste update:

Normaal vindt Serious Request pas in de laatste dagen van het jaar plaats. Maar op het moment is niets normaal en dus voelen de radio-dj’s van 3FM zich nu al geroepen om in actie te komen. Onder de naam 3FM Serious Request: Never Walk Alone zullen Sander Hoogendoorn, Timur Perlin, Frank van der Lende en Eva Koreman samen een vuist maken tegen het coronavirus. De luisteraars kunnen hun favoriete plaatjes bij het viertal aanvragen in ruil voor een donatie. De opbrengsten van de inzamelingsactie zijn bestemd voor Het Rode Kruis!

‘Het is nu nodig’

Sander Hoogendoorn maakte het nieuws vanmorgen bekend tijdens zijn ochtendshow. “Het idee ontstond hier een paar weken geleden al, want als er iets aan de hand is in Nederland of in het buitenland en dat gaat ons aan het hart. Dan moeten we daar iets mee doen." Eva Koreman sluit zich aan bij haar collega: “Het voelt ontzettend raar om Serious Request in het voorjaar te doen, maar het is nu nodig, dus, daar gaan we, samen met heel Nederland!

Deze 5 (Oscar-)films moet je niet missen!

Serious Request: Never Walk Alone zal van maandag 13 tot en met zaterdag 18 april te horen zijn bij 3FM. Voor die tijd kun je ook al doneren aan het Rode Kruis via de website van de radiozender!

Lees verder