2Pac rijzende ster in nieuwe trailer All Eyez On Me

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
2Pac rijzende ster in nieuwe trailer All Eyez On Me

2Pac rijzende ster in nieuwe trailer All Eyez On Me

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na het succes van de N.W.A.-biopic Straight Outta Compton, kon een film over het leven van 2Pac natuurlijk niet uitblijven. In de nieuwe trailer waarschuwt zijn moeder voor de gevaren van het leven op straat.

Vijanden

In All Eyez On Me volgen we het leven van Tupac Shakur, van zijn harde jeugd als zoon van twee burgerrechtenactivisten tot een van de succesvolste rappers aller tijden. Maar de roem in de rapindustrie had ook een prijs. Tijdens zijn carrière maakte hij de nodige vijanden, waaronder rapper Notorious B.I.G. en de niet bepaald brandschone producer Suge Knight. Deze ruzies bereikten in 1996 hun dieptepunt, toen 2Pac werd doodgeschoten. Ruim 20 jaar later is er nog steeds niemand veroordeeld voor de moord op de hiphop-ster.

Griezelig

Genoeg materiaal voor een boeiende film, dus! De rapper wordt gespeeld door Demetrius Shipp Jr. Een onbekende acteur, maar hij lijkt griezelig veel op de iconische gangsta-rapper. Fun fact: Jamal Woolard zal opnieuw in de huid kruipen van Notorious B.I.G. Hij speelde de zwaarlijvige hiphopheld eerder in de biopic Notorious. Het is op dit moment nog niet bekend of en wanneer de film in Nederland wordt uitgebracht.

Lees verder