24: Legacy vanaf juni te zien bij FOX

Veronica Superguide logo
24: Legacy vanaf juni te zien bij FOX

24: Legacy vanaf juni te zien bij FOX

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zet maar in je agenda: binnenkort is het gloednieuwe seizoen van de recordbrekende en awardwinnende dramaserie 24 ook te zien in Nederland!

Jack Bauer

Van 2001 tot en met 2010 werd de met een Emmy en Golden Globe bekroonde serie 24 uitgezonden. 24 speelde zich af in ‘real time’: elk seizoen duurde 24 uur en was een periode uit het leven van federaal agent Jack Bauer (gespeeld door Kiefer Sutherland), waarin hij terroristische aanslagen probeerde te voorkomen. 

Nieuwe held

Het vervolg 24: Legacy houdt zich vast aan het real-time concept, maar heeft een nieuwe hoofdrolspeler. De serie belooft een nieuwe race tegen de klok, vol met adrenaline, waarin je de militaire held Eric Carter (gespeeld door Corey Hawkins, bekend van Straight Outta Comptonen The Walking Dead) ziet die samenwerkt met CTU om zo een mogelijk verwoestende terroristische aanslag op de VS te stoppen.

Het andere nieuwe gezicht van de serie is Miranda Otto (Homeland, The Lord of the Rings). Kiefer Sutherland zullen we helaas niet terugzien, maar wel een van de andere vaste acteurs van 24; de oude bekende Carlos Bernard keert terug als Tony Almeida.

24: Legacy

Voor de rest lijken alle ingrediënten die 24 tot een succes maakten weer volop aanwezig zijn. Van high-tech spionagegadgets en spectaculaire achtervolgingen tot explosieve vuurgevechten. 

24: Legacy is vanaf maandag 12 juni om 21:00 exclusief te zien bij FOX.

Lees verder