20th Century Fox brengt proloog Alien: Covenant

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
20th Century Fox brengt proloog Alien: Covenant

20th Century Fox brengt proloog Alien: Covenant

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Afgelopen dinsdag verscheen er een nieuwe castfoto van de film Alien: Covenant. Maar 20th Century Fox beloofde ook dat we snel verblijd zouden worden met iets bijzonders. Vandaag verscheen de korte film The Last Supper, die ons voorstelt aan de crew van het ruimteschip uit de nieuwe Alien-film.

In cryoslaap

De korte, bijna vijf minuten durende, video speelt zich af voor de gebeurtenissen in de film. De bemanning proost op een laatste maaltijd die ze samen nuttigen voordat ze in cryoslaap gaan. 

Het verhaal

Alien: Covenant is de eerste van drie films die Prometheus aan de originele Alien uit 1979 moeten gaan verbinden. In de film ontdekt de crew van het ruimteschip de Covenant een wereld waarvan ze denken dat het een onontdekt paradijs is, maar waar ze van het ene gevaar in het andere belanden. Wie ook op de planeet vertoeft is David, de synthetische mens en overlevende van de gedoemde Prometheus-missie.

Op het witte doek

Naast Michael Fassbender als David zien we onder anderen Katherine Waterston, James Franco, Guy Pearce, Danny McBride en Billy Crudup in Alien: Covenant. Ridley Scott’s film draait vanaf 18 mei in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder