2019 wordt een knaljaar voor Batman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
2019 wordt een knaljaar voor Batman

2019 wordt een knaljaar voor Batman

|
|

Laatste update:

Over superheld Batman werden al meerdere films gemaakt, maar 2019 wordt pas echt een knaljaar voor de vleermuisman. Er komen dat jaar maar liefst zes films over Batman uit.

Niet alleen Batman

Voordat we je blij maken met een dooie mus, het zijn niet allemaal films met Batman himself in de hoofdrol. The Batman is de enige titel die echt om de in het zwart gehulde held draait. Daarnaast wachten we op Gotham City Sirens - de film met vriendinnetje van The Joker, Harley Quinn als hoofdpersonage, Batgirl en Nightwing.

Animatie en liveaction

In het geval van die laatste twee is nog niet bekend wie de hoofdrol speelt. Harley Quinn wordt net als in Suicide Squad vertolkt door Margot Robbie en de huidige Batman is net als in Batman v. Superman een rol van Ben Affleck. En alsof die vier liveactionfilms nog niet genoeg zijn, staan er ook nog eens twee animatiefilms op stapel. We kunnen wel zeggen: het worden drukke jaren voor DC Comics en Warner Bros. 

2019

Natuurlijk ligt het ook aan de cast en crew van de films of een release in 2019 mogelijk is, maar bij Games Radar denken ze dat de studio's daar wel op mikken. Op deze manier zouden ze de 80-jarige verjaardag van Batman namelijk pas echt groots kunnen aanpakken. 

Lees verder