17.000 gasten op Temptation Island-huwelijk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
17.000 gasten op Temptation Island-huwelijk

17.000 gasten op Temptation Island-huwelijk

|
|

Laatste update:

Een hysterisch leuke grap op Facebook gaat helemaal viral. Er is namelijk een huwelijk georganiseerd tussen Tim en Cherish uit Temptation Island en er hebben zich al 17.000 gasten aangemeld.

In een gelekt filmpje dat enkele dagen geleden online verscheen was te zien hoe Tim uit Temptation Island aan verleidster Zwanetta verkondigde dat ze uitgenodigd was op het huwelijk van hem en vrijgezel Cherish. Dat is op zijn minst opmerkelijk te noemen, want voor de ultieme relatietest van start ging beweerde de Vlaamse jongen bij hoog en bij laag dat hij met 'zijn’ Deborah ging trouwen. Dat bleek een loze belofte, want na amper een week viel Tim dus helemaal voor de charmes van de Nederlandse blondine Cherish. Zo erg zelfs dat hij nu ook met haar wil trouwen.

Naar aanleiding van die beelden heeft iemand nu een Facebookevenement aangemaakt. En het event? Juist. Het huwelijk van Tim en Cherish. Iedereen is uitgenodigd op het Temptation Island-huwelijk en de oproep is niet bepaald onopgemerkt gebleven. Maar liefst 17.000 mensen willen wel aanwezig zijn en meer dan 30.000 twijfelen nog over hun outfit, maar zijn wel geïnteresseerd in het evenement.

De ceremonie zal plaatsvinden in Madridejos, Cebu op de tropische Filipijnen. Niet mis als je de foto’s van Google mag geloven. Ook de precieze datum is al vastgelegd. Iedereen is welkom op woensdag 16 mei, vanaf acht uur ’s avonds. Zet 'm maar vast in je agenda.

Lees verder