1600 mensen trapten in 1 aprilgrap Heel Holland Bakt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
1600 mensen trapten in 1 aprilgrap Heel Holland Bakt

1600 mensen trapten in 1 aprilgrap Heel Holland Bakt

|
|

Laatste update:

Meer dan 1600 mensen blijken zich te hebben opgegeven bij Omroep MAX als thuistester van geurtelevisie in het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt. Helaas voor deze enthousiastelingen blijkt het toch om een 1 aprilgrap te gaan.

Geurtelevisie

Het leek zo'n heerlijk idee: Omroep MAX was op zoek naar vijftig fans die niet alleen de lekkerste taarten en baksels in Heel Holland Bakt wilden aanschouwen, maar ook ruiken. Je kon je opgeven om een zogenaamd HHB-GEURTV-kastje uit te proberen.

Voorloper

Maar de uitleg over hoe het kastje werkt, was al twijfelachtig: “Het HHB-GEURTV-kastje vangt geluidstonen op - niet schadelijk voor mens en dier, die in het kastje gemengd worden tot geuren van de ingrediënten vanille, rood fruit, karamel en koekjesdeeg.”

Grapje

HHB-jurylid Janny van der Heijden onthulde zaterdag op NPO Radio 2 dat het inderdaad om een 1 aprilgrapje ging. "Geurentelevisie blijft helaas nog even toekomstmuziek." Bij wijze van troost zijn onder alle 1600 aanmelders vijftig taarten verloot.

Seizoen 5

Toch kunnen we ons verheugen op iets leuks (en dat is geen grapje): na de zomer start het vijfde seizoen Heel Holland Bakt!

Lees verder