Dance Valley

Veronica Superguide logo
Dance Valley

10 unieke momenten die je alleen op Dance Valley meemaakt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dance Valley is een wereld op zichzelf waarin je in de meest gekke situaties kunt belanden. En dan hebben we het niet over een k-hole, dus bewaar die maar voor de afterparty. Maak je klaar voor de gebeurtenissen die je alleen op Dance Valley zal ervaren!

2. Je komt thuis met een nieuwe nationaliteit

Crazyland is in de loop der jaren onmisbaar geworden op Dance Valley. Hier dompel je je onder in een wereld waar niets te gek is. Eenmaal aangekomen bij de stage begin je bijna te denken dat je keihard aan het hallucineren bent als je de gestoord geklede dansers door het publiek ziet flaneren. Het is een bekend fenomeen dat bezoekers na een paar uur denken: Fuck it, ik word inwoner van Crazyland. 

Twee dames verkleed in flamingokostuum op dance valley

3. Je besluit jezelf te klonen

Man, man, wat blijft het toch een legpuzzel, die route uitstippelen door de line-up van Dance Valley. Firebeatz is je all-time favorite maar Chuckie op de mainstage wil je sowieso niet missen. En Marco V wil je na al die jaren ook weer eens checken. Er is maar één manier om alles te zien, dat je wilt zien op Dance Valley. Je besluit jezelf te klonen.

Wegwijsbordje op Dance Valley

4. 94 friend-requests

Zo'n dagje Dance Valley is eigenlijk meer een aaneenschakeling van nieuwe vrienden ontmoeten. Iedereen is er open en vriendelijk, oh en ze zien er ook nog eens intens geil uit. Pas aan het einde van de dag ontdek je dat de vrienden waarmee je naar het festival ging, je wel 100 keer "Waar sta je?" hebben geappt. Whoops. De 94 friend-requests die je de dag erna ontvangt, maken de kater in ieder geval een stuk dragelijker.

Meisje gaat los en geniet op dance valley

5. David Guetta sloopt je stembanden

Dance Valley staat garant voor de hele dag zingen, dansen en springen in de Vallei. Het gaat je dan ook bijster goed af. Tot het moment dat je je stem kwijtraakt omdat je net iets te hard hebt meegeblèrd met de hitjes van David Guetta. Dat wordt lachen maandag op werk!

Vrouw die zingt met handen in de lucht op Dance Valley

6. Elleboog en een bloedlip

Deze kan de beste overkomen. Je staat in een zonovergoten vallei te genieten van je ijskoude biertje. De heupjes zijn opgewarmd, de eerste danspasjes zijn gemaakt, maar opeens komt daar een ontiegelijke drop van Kris Kross Amsterdam om de hoek zetten. Je belandt in een regelrechte moshpit van Nathan's crazy dancemoves. Daar komt die elleboog, bots, tand door je lip!

Nathan's crazy dance moved tussen publiek op Dance Valley

7. Je ruilt je opa in voor een raver

Op Dance Valley behoort iedereen tot de familie. Jonge festivalmaagden, ervaren piekers en oude veteranen. Werkelijk ieder type is er te vinden. Toch doet het wel een beetje pijn als blijkt dat die doorgewinterde techno-opa lossere heupen heeft dan jij. Even je eigen opa bellen maar: "Sorry opa, maar ik heb een nieuwe gevonden".

Techno-opa met handen in de lucht tussen publiek op Dance Valley

8. De emotionele achtbaan

In het beginsel ben je ervan overtuigd dat je absoluut niet in de draaimolen stapt, maar na 10 bier denk je daar toch iets anders over. Eenmaal in het attractie heb je toch niet zo’n spijt van je impulsieve actie, want teeeering, wat ligt die vallei er weer prachtig bij zeg!

Bezoekers dance valley in draamolen

9. Oorgasmes, overal

Je staat heerlijk los te gaan bij Fedde Le Grand waarna je enorm wordt verrast door een euforisch gevoel. De tintelingen stromen van je hoofd langzaam naar je tenen. Stoppen met dansen is geen optie meer. Je oren spitsen, je pupillen worden groter en bij de drop schreeuw je het uit van genot. Gefeliciteerd! Je hebt zojuist je allereerste oorgasme gehad.

Jongen geniet op dance valley

10. Je vindt een nieuwe woning

Het hoofdpodium is ieder jaar weer het paradepaardje van Dance Valley. De helse constructie lijkt ieder jaar nog imposanter te worden en vanuit iedere hoek in de vallei ondek je weer een nieuw, oogstrelend detail. Om over die knallende vuurwerkshow nog maar te zwijgen! Je besluit in de mainstage te gaan wonen.

Dance Valley mainstage met publiek en vuurwerkshow

Nog geen ticket voor Dance Valley's 25e verjaardag? Koop hieronder je ticket en ontvang een gratis Bol.com cadeaukaart t.w.v. 7,50 euro.

Superguide werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Wij garanderen de officiële prijs + een Bol.com cadeaukaart bij ontvangst van je bestelling. De cadeaukaart wordt binnen 7 dagen per mail naar je verzonden.

Lees verder