Amazon Prime in februari 2022

Door Ruben Praster
Amazon Prime Video februari 2022

Reacher (seizoen 1)

Na Tom Cruise kruipt nu Alan Ritchson (Titans) in de huid van de boomlange superman Jack Reacher uit de spannende boeken van Lee Child. Tijdens een bezoek aan het kleine stadje Margrave in Georgia wordt Jack Reacher direct gearresteerd. Hij wordt beschuldigd van een moord en terwijl de ex-militair zijn onschuld probeert te bewijzen, komt hij een grote samenzwering op het spoor.

Reacher is vanaf 4 februari te zien op Amazon Prime Video.

Halverwege de jaren negentig wilde komiek Guy Torry zijn zwarte collega’s een podium geven en hij begon met het organiseren van de Phat Tuesdays in The Comedy Store. De wekelijkse shows werden direct een succes en maakte wereldsterren van jonge talenten als Chris Rock, Martin Lawrence en Kevin Hart. Deze documentaireserie kijkt terug op deze invloedrijke comedyavonden.

Phat Tuesdays is vanaf 4 februari te zien op Amazon Prime Video.

In het vierde seizoen van deze komische dramaserie is Midge (Rachel Brosnahan) ambitieuzer dan ooit. Het is 1960 en er hangt verandering in de lucht. Ze wil niet langer een worstelende komiek zijn en weet dat ze de beste grappen kan vertellen wanneer ze zichzelf is. Dat kan alleen wanneer ze een headliner is, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Het vierde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel is vanaf 18 februari te zien op Amazon Prime Video.

In deze Nederlandse dramafilm vol topacteurs komt een vriendengroep samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond loopt al snel helemaal uit de hand wanneer iemand voorstelt om de telefoons op tafel te leggen en ieder berichtje, dat die avond binnenkomt, met de groep te delen. Geheimen komen boven water en verschillende vriendschappen komen op het spel te staan.

Alles op Tafel is vanaf 1 februari te zien op Amazon Prime Video.

De slimme studente Vivien (Bella Thorne) werkt hard om een plekje te bemachtigen op een prestigieuze universiteit. Bad boy Roy is een getalenteerde zwemmer die hoopt dat hij door hard te trainen een kans krijgt op een beter leven. De twee tegenpolen hebben een hele leuke avond samen, maar de vriendschappelijke date eindigt in een tragedie wanneer Vivien een ongeluk krijgt en haar geheugen verliest.

Time Is Up is vanaf 4 februari te zien op Amazon Prime Video.

Lucy (Lucy Hale) kan haar collega Joshua (Austin Stowell) niet uitstaan en wanneer de twee allebei kans maken op een promotie neemt de rivaliteit nog meer toe. Dat verziekt de sfeer op het kantoor en Lucy besluit een andere tactiek toe te passen. Ze gooit haar charmes in de strijd en beseft daardoor dat ze zich stiekem aangetrokken voelt tot haar rivaal.

The Hating Game is vanaf 10 februari te zien op Amazon Prime Video.

Peter (Charlie Day) en Emma (Jenny Slate) worden allebei op dezelfde dag gedumpt en vinden troost bij elkaar. De twee worden beste vrienden en wanneer hun exen allebei een nieuwe liefde hebben, kunnen ze daar niet goed mee omgaan. De BFF’s bedenken aan manier om de nieuwe relaties te verpesten, zodat ze zelf weer een kans hebben bij hun ex-geliefdes.

I Want You Back is vanaf 11 februari te zien op Amazon Prime Video.

William Shatner werd wereldberoemd als captain Kirk uit de originele Star Trek-serie en in deze special van een uur gaat de acteur voor het eerst echt de ruimte in. De camera volgt hem voor, tijdens en na deze bijzondere reis.

Shatner in Space is vanaf 25 februari te zien op Amazon Prime Video.